Over Kiki

Haken in de Achterhoek

Mijn naam is Kiki Dumoulin, 29 jaar oud en woonachtig in Winterswijk. Naast mijn fulltime baan bij het zwembad heb ik als hobby lekker met handwerken bezig te zijn. Hierbij vind ik het haken het leukste om te doen. Zelf heb ik veel workshops gevolgd om steeds weer nieuwe technieken te leren. Voor deze workshops moest ik vaak ver rijden, omdat ik ze in de Achterhoek niet vaak kon vinden. Zo is het idee van deze website ontstaan.

Op deze website vind je de agenda waar in staat welke workshop ik wanneer en waar geef.
Kun je nog helemaal niet haken, of wil je weer gaan haken maar is dit lang geleden? Dan zou je ook met een beginnerscursus mee kunnen doen. Dan leer je de basis beginselen van het haken. En na deze cursus van drie dagdelen, kun je al iets heel moois maken.

Kijk lekker rond op de website om te zien wat de beginnerscursus en/of de workshops inhouden. Bij de agenda vindt je data welke al gepland staan en waarvoor er opgegeven kan worden. Ben je op zoek naar iets, op haakgebied, wat er niet tussen staat. Stuur mij dan een berichtje, dan kijk ik of ik je kan helpen.

 

Mocht je graag bij jou thuis of op een andere locatie met een groepje willen leren haken of een workshop willen volgen, is dit ook mogelijk. Stuur dan ook gerust een berichtje.

Agenda

Op deze pagina een agenda waarin te zien is welke workshop en cursus waar gegeven wordt.