De online beginnerscursus haken…..

Nieuw bij Haken in de Achterhoek…..

Altijd al willen leren haken, maar er nooit toegekomen om een klassikale haakcursus te gaan volgen? Of nu meer tijd thuis en zin om een nieuwe hobby te gaan ontdekken?

Kies dan om de online beginnerscursus haken te gaan doen. In duidelijke filmpjes leer ik je stap voor stap de basis van het haken. Na het volgen van deze cursus kun je heel veel leuke dingen haken. Bijvoorbeeld leuke accessoires voor in huis of cadeautjes.

Maar ook kleding, lekker een warm vest of trui voor de winter of heerlijke pantoffels.
De cursus bestaat uit 22 filmpjes welke duidelijk genummerd staan. Elk onderwerp heeft zijn eigen film, soms ook meerdere filmpjes per onderwerp. Ook heeft elke onderwerp een word document met een stukje theorie.
De beginnerscursus kost slecht €27,50 hiervoor heb je onbeperkt toegang tot de filmpjes. Uiteraard zit er ook online ondersteuning bij. Lukt het niet, stuur een mailtje met je vraag en ik help je. Dit kan per mail zijn, maar er kan ook een afspraak gemaakt worden om met elkaar te skypen/zoomen/facetimen om je zo beter te kunnen helpen. De filmpjes zijn door mij opgenomen als rechtshandige met haken. Ben je linkshandig is deze cursus ook goed te volgen.

Het enige dat je nodig hebt, is een haaknaald en garen om mee te gaan oefenen. Een schaar, stopnaald, wat vulling en steekmarkeerders zijn prettig om te hebben, maar niet noodzakelijk (worden wel bij de oefening van een ei haken gebruikt). Eventueel heb ik een starterspakket te koop met verschillende maten haaknaalden, waarvan 6 metalen en 2 ergonomische haaknaalden, 4 bollen Scheepjes Catona van 50 gram, 1 schaartje, 2 stopnaalden, 1 meetlint, 10 steekmarkeerders en een beetje vulling (om het ei te vullen in les 1). Dit starterspakket kost €25 exclusief verzendkosten, ook op te halen in Winterswijk. Uiteraard kunnen deze basis benodigdheden ook bij de lokale winkel gekocht worden.

Wil je je aanmelden of heb je een vraag?

Stuur een mailtje naar: info@hakenindeachterhoek.nl. Of vul onderstaand formulier in. De betaling zal via overmaken of het versturen van een Tikkie gaan.

Kun je al haken, maar wil je een nieuwe techniek leren? Binnenkort volgen de online workshops Tapestry haken, Tunisch haken en Mochila haken. Houdt hiervoor de website in de gaten, of stuur een mailtje. Dan ontvang je eenmalig een mailtje zodra de workshops online staan.