De online workshop mochila haken

Nieuw bij Haken in de Achterhoek…..

Kun je al haken, maar wil je nieuwe techniek(en) leren? Nu meer tijd thuis en zin om online een nieuwe haakuitdaging aan te gaan?

Kies dan om de online workshop mochila haken te gaan doen.

De cursus bestaat uit 8 filmpjes welke duidelijk genummerd staan. Elk onderwerp heeft zijn eigen film, soms ook meerdere filmpjes per onderwerp. Ook is er een duidelijk beschreven bestand met de theorie met hierin ook duidelijke foto’s.

De mochila workshop kost slecht €12,50, hiervoor heb je onbeperkt toegang tot de filmpjes. Uiteraard zit er ook online ondersteuning bij. Lukt het niet, stuur een mailtje met je vraag en ik help je. Dit kan per mail zijn, maar er kan ook een afspraak gemaakt worden om met elkaar te skypen/zoomen/facetimen om je zo beter te kunnen helpen. De filmpjes zijn door mij opgenomen als rechtshandige met haken. Ben je linkshandig is deze cursus ook goed te volgen.

Het enige dat je nodig hebt, is een haaknaald welke bij je garen past qua dikte en garen, drie verschillende kleuren. Een schaar, stopnaald en een steekmarkeerder zijn ook prettig om te hebben.

 

Wil je je aanmelden of heb je een vraag?

Stuur een mailtje naar: hakenindeachterhoek@gmail.com. Of vul onderstaand formulier in. De betaling zal via overmaken of het versturen van een Tikkie gaan.